Behandeling van

paard

Bij de behandeling van een paard ga ik als volgt te werk. Ik meet eerst het paard door met mijn Lecher Antenne.

De Lecher antenne is een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Met de Lecher antenne kan exact bepaalt worden wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is en informatie over de energetische toestand van mens, dier, een woning of een verblijf (zoals een stal). In principe is met de Lecher antenne alles te meten. 

Ieder weefsel, orgaan of aandoening bestaat uit energie. Energie beweegt zich in een golf en heeft een specifieke frequentie/trilling, dat betekent dat ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening een standaardfrequentie heeft. Na langdurig onderzoek van de onderzoeker en leraar Walter Kunnen en dankzij vervolgonderzoek door holistisch dierenarts, docent en onderzoeker Eric Laarakker, zijn er inmiddels al zo’n 3500 frequenties van het lichaam en pathogene belastingen meetbaar.

De Lecher-antenne maakt het mogelijk om in korte tijd veel informatie te verzamelen over organen, weefsels, ontstekingshaarden, emoties, parasieten bepaalde aandoeningen, et cetera. Ook pijnlijke plekken zijn op deze manier goed op te sporen.

De Lecher antenne wordt op deze manier met succes gebruikt in de woonbiologie en in de geneeskunde.

Daarnaast gebruik ik ook de biosensor.

De biosensor is een meetinstrument, deze wordt gebruikt bij het opsporen en behandelen van verstoringen en blokkades. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Alles heeft een eigen oorspronkelijke trilling, doch door omstandigheden kunnen deze trillingen veranderen. Bij diverse afwijkende trillingen reageren we negatief en kunnen we ziek worden.

Tevens kan ik uittesten welk voer, supplementen of kruiden geschikt zijn voor je paard. Tevens voel ik ook met mijn handen of ik ergens spanning, oneffenheden,koude en/of warme plekken van de huid en spieren voel.

Als ik weet waar de blokkades zitten en welke energie uit balans is dan gaan we beginnen met behandelen. Dan zet ik verschillende therapieen in zoals guasha, etherische olie, acupressuur, shiatsu, emmet techniek of de masterson methode. In de laatste fase van de behandeling breng ik acupunctuurcreme aan op verschillende acupunctuurpunten.Daarna test ik met de biosensor of de blokkades en verstoringen weg zijn.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden anders zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Pijnvrij paard en mens dat is mijn doel !