Mijn klanten over hun

Ervaringen

Op aanraden van mijn buurvrouw ben ik bij Carolien (praktijk Tao) terecht gekomen.

Na vele bezoeken aan de fysiotherapeut, chiropractor en manueel therapeut werd ik moedeloos want

er kwam geen verlichting van mijn pijnklachten( voornamelijk SI-gewricht) en het werd alleen maar erger tot slapeloze nachten aan toe.

In het begin was ik nogal sceptisch over het feit dat acupunctuur zou gaan helpen. Dat werd snel weggenomen want het heeft echt zijn werk gedaan en ben al ca. 5 maanden pijnvrij.

Ik raad daarom iedereen aan met pijn naar praktijk Tao te gaan voor een behandeling !

Barbara

Wat ben ik blij dat een vriendin me heeft aangeraden om een bezoekje aan Carolien te brengen. Heel lang met pijn in nek en schouders gelopen, en na één behandeling was er al verbetering. Dat voelde heel goed. Carolien neemt de tijd voor je en dat is heel prettig. Ik ben zeer tevreden

Ingrid

Al een aantal jaar loop ik met pijn klachten aan nek/schouder en heup. Chiropractie, fysiotherapie en osteopathie hebben niet geholpen. De eerste behandeling van Carolien leek er niet zo veel te gebeuren. Na de tweede behandeling heb ik een week spierpijn gehad.

Mijn bekken stond weer recht, maar mijn spieren moesten nog wennen aan de nieuwe stand. Hierna ging het steeds beter, na drie behandeling nergens meer last van. Ook niet van schouder en nek.

Geweldig dat je zonder getrek en geduw zo snel recht kunt zijn en blijven. Ik heb zoveel vertouwen in Carolien dat ze inmiddels ook mijn paarden behandeld heeft. Hun reacties op de behandeling zijn geweldig om te zien.

Sandra

Heel erg blij met carolien. Heel lang met pijn gelopen. Nu eindelijk pijnvrij door de behandelingen

Saskia

Ik liep bij Carolien vanwege mijn jaren lange pijnlijke heup! Na al 3 behandelingen merkte ik al duidelijk verschil. Kon zonder pijn,na lang zitten,gewoon opstaan! Dit kon ik al zo lang niet meer!!! Omdat ik vertrouwen in de behandeling had gekregen.had ik d’r ook gevraagd voor mijn paard!
Mijn paard liep rechtsom met haar hoofd naar buiten ipv ontspannen omlaag. Na 1 behandeling ging het duidelijk zoveel beter!!!!!!
Carolien ik wil je zo enorm bedanken!

Wendy

Ik zat altijd al wat scheef, dit merkte ik vooral met paardrijden. Ik zat mijn paard op bepaalde momenten gewoon in de weg en hoe erg ik ook m’n best deed, ik verviel vaak terug in m’n oude houding. Na een accupunctuur behandeling moest ik eerst echt heel erg wennen, het voelde alsof ik heel erg naar rechts liep en zat. Dit terwijl de mensen die meekeken juist vertelde dat ik zo mooi recht zat. Mijn lichaam moest wennen aan mijn nieuwe houding maar na een dag merk ik al dat ik zo veel beter zit dan hiervoor. Ik zou deze behandeling dan ook echt aanraden en kan niet wachten tot mijn volgende behandeling!

Gwennefevre

Na een auto ongeluk in ’97 een whiplash, altijd hoofdpijn, rug die helemaal verstijfd was, erg moe, volledig afgekeurd.
Ga zo goed vooruit en kan steeds beter functioneren.
Gebruikte ook al vanaf mijn 15e longmedicatie ivm Copd dus zo’n 34 jaar
Gebruikte! heb inmiddels alles weggedaan en voel me prima, weerstand veel beter.
Carolien denkt heel erg met je mee, heel begaan en super in wat ze doet En wat ik heel erg bewonder is dat ze blijft leren, een cursus hier, cursus daar alles om te groeien. Alles om ons als patiënt beter te kunnen helpen. Carolien ik zeg het vaker tegen je, ik ben ontzettend blij met je!!

Nicole

k ben blij dat ik bij carolien in behandeling ben! Al jaren heb ik af en aan last van mijn rug. Ik heb verschillende therapieën (fysio, caesar therapie, massage) geprobeerd en dit werkt echt!

Diewertje

Pijnvrij paard en mens dat is mijn doel !