Mijn klanten over hun

Ervaringen

Ik ben heel erg blij dat je Owen hebt behandeld. Je hebt ook echt de tijd voor ons genomen. En Owen kwam tot rust waardoor jij hem goed hebt kunnen behandelen. Ik merk echt dat bij veel meer rust heeft gekregen. Dank je wel! Als er weer iets is neem ik gelijk weer contact met je op.

Nynke

Mijn grote vriend Nero nu een paar weken aan de kruiden ivm cushing.

Vrij snel zag ik al verschil in de vacht komen zowel kleur als flink verharen.En hij staat weer helder en niet somber in t land..Super blij mee.

Wendy

Al enkele jaren wordt mijn paard onder de loep genomen door Carolien als er iets met hem is. Ook zelf ga ik regelmatig naar Carolien als ik voel dat ik scheef ben of ergens last van heb. Ongelooflijk wat zij binnen een paar behandelingen kan bereiken en hoe enorm ze met je mee denkt. Alles kan ze testen met haar Lecher antenne of Biosensor, binnen een mum van tijd zet ze zonder getrek of geduw je bekken recht en heeft ze niet direct een oplossing (meestal wel), dan duikt ze in de materie en komt even later met een geweldig idee. Ze schroomt zich ook niet om hulp van anderen in te roepen en volgt de ene cursus na de ander. Ik adviseer regelmatig vrienden en kennissen naar haar toe te gaan omdat ik weet dat ze bij Carolien in goede handen zijn.

Ingrid

Toen mijn paard drie jaar geleden op 8jarige leeftijd gediagnostiseerd werd met PPID zakte de grond wel even onder mijn voeten vandaan.. Temeer toen bleek dat de medicatie meer kwaad dan goeds voor haar bracht. Na zes maanden geworsteld te hebben met een paard dat apathisch, doorlopend snotterig en koliekerig en anorexies was dacht ik er echt aan om haar te laten inslapen.

Ik ben toen drastisch gestopt met de medicatie en op internet gaan zoeken naar alternatieven, die vond ik uiteindelijk bij praktijk Tao. Carolien testte kruiden uit met een plukje manen en we begonnen. Na nog een jaar van zoeken ben ik er achter dat ze niet geheel zonder medicatie kan, maar met drie schepjes kruiden en een kwart pilletje heb ik eindelijk mijn paard weer terug en ze ziet er beter uit dan ooit! Wat ik ook zo geweldig vind is dat Carolien altijd meedenkt, spontaan vraagt hoe het gaat en altijd tijd heeft om kosteloos mee naar een oplossing te zoeken bij evt. problemen. Carolien, petje af, je bent een kanjer!

Esther

Pijnvrij paard en mens dat is mijn doel !