Mijn verhaal

over hoe het allemaal begon…

Ik ben Carolien Kocx-Taekema. Nadat ik na een auto-ongeluk thuis kwam te zitten had ik alle tijd om eens na te denken over de toekomst. Ik kwam daardoor tot de conclusie dat ik iets anders wilde met mijn leven.

Ikzelf en mijn hond hebben enorm veel baat gehad bij acupunctuur en het fascineerde mij enorm dat er zo veel gedaan kon worden met een paar naalden. Daardoor besloot ik mij op te geven bij Academie Qing Bai voor de opleiding Chinese Geneeswijzen.

Na dat jaar ben ik verder gegaan met de tweejarige opleiding acupunctuur. In maart 2009 heb ik mijn diploma behaald. In juni 2009 heb ik de opleiding Westerse Medische Basiskennis afgerond. In november van datzelfde jaar ben ik mijn praktijk begonnen.

In de jaren daarna heb ik veel aanvullende cursussen en workshops gevolgd en met alle opgedane kennis mijn eigen TAO methode ontwikkelt.

Pijnvrij paard en mens dat is mijn doel !